Eu sunt Răzvan Cotea și sunt fotograf de nuntă. Sunt adeptul stilului documentar și îmi pun sufletul în tot ceea ce fac.

Eu sunt ‘documentaristul’ evenimentului vostru, sunt peste tot și imortalizez fiecare zâmbet sau lacrimă de fericire.

Sunt cel care suprinde momentul în care vă jurați iubire neîntreruptă în fața lui Dumnezeu sau în care vă semnați ‘destinul’ la starea civilă.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Fotograf profesionist

 

Dupa cum am spus si mai sus numele meu este Cotea Razvan si sunt Fotograf Profesionist .

De fel, sunt un om deschis, gata de orice îmi veți propune. Îmi place la nebunie să lucrez cu oameni creativi și dornici de mai mult. Iubesc să fiu prezent în fiecare colț al locației voastre și să captez momentele de bucurie. Dar, mai mult decat orice, îmi iubesc meseria.

Mă mândresc constant cu faptul că leg prietenii cu fiecare dintre clienții mei, dovadă a unei colaborări prospere și de foarte bună calitate. Pot spune și că nu sunt un fan înfocat al comunicării online astfel că,întotdeauna voi sugera o intalnire la o cafea unde să ne cunoaștem mai bine.

Dacă și voi vă aflați în căutarea unui fotograf profesionist pentru cea mai frumoasă și importantă zi din viața de cuplu, nu ezitați să mă contactați!

Să creăm povești minunate, împreună!

 

Ce înseamnă să fii fotograf profesionist?

Ca fotograf profesionist, activezi full-time, ai un venit din această meserie din care te poți întreține singur. Pe scurt, fotograful profesionist este cel care a reusit să facă meserie din arta sa.

Pe piața din România și din Europa, există un trend apărut recent, în urma căruia diferite persoane își achiziționează un echipament semi-profesional sau profesional și după ce exersează câteva luni cu el, fotografiind peisaje sau pe cei dragi, se declară profesioniști.

Din păcate, profesionalismul nu constă doar în a deține un aparat foto și a imortaliza tot ce iți iese în cale. Pentru a fi un fotograf bun, ai nevoie de răbdare și devotament. Trebuie, întradevăr, să fii făcut pentru meseria asta și să dedici ani din viața ta pentru a deveni și mai bun.

 

Cum e să fii fotograf profesionist în România?

Nu pot spune decât că piața acestor servicii în România este destul de dezechilibrată.

Sunt fotografi cu renume care fac o treabă excelentă dar și fotografi care au intrat peste noapte pe piață și nu știu nici ei ce fac mai exact.

Sfatul meu pentru pentru viitorii miri este să aleagă fotograful în funcție de materialele ce îl recomandă și de experiență nu în funcție de preț. Fotografii care oferă un preț suprinzător de mic, sunt fotografi fără experiență sau fără echipament profesionist.

 

 

fotograf profesionist
no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *