De ce să angajăm un Wedding Planner pentru evenimentul nostru?

Cred că unul dintre cele mai importante aspecte ar fi confortul vostru atât psihic cât și în ceea ce privește gestionarea timpului.

Pentru aceia dintre voi care vă aflați în fața laptopului acum și nu știți exact ce face un Wedding Planner sau poate aveți o imagine mai tulbure asupra subiectului, un Wedding Planner este omul bun la toate, la care în general apelează cuplurile proaspăt logodite. Aceștia stabilesc o întâlnire în care să se cunoască mai bine și cu ocazia aceasta să îi prezinte specialistului cum văd ei „ziua cea mare”  de la A la Z. Ce urmează pare a fi scos din filme sau dintr-un roman. Aveti în dreapta voastră un om care știe ce face, care face totul cu pasiune și care e pregătit să vă ajute și să vă îndrume în orice decizie. Așadar, vă pricopsiți cu un adevărat prieten ce, știind care este ținta voastră, nu vă va lasă să vă abateți de la drum. Este omul care vă va sta aproape la fiecare degustare sau vizionare și care va da zeci de telefoane sau mailuri ca să se asigure că totul este așa cum vă doriți voi.

Nunta la Salon Gradina Floreasca,Gradina Floreasca , Scala Events Floreasca, Locatii pentru o nunta in aer liber,meniu nunta floreasca ,petrecere nunta,sedinta foto ,dansul mirilor,sedinta foto la apus

Ce fel de servicii oferă un Wedding Planner pentru o mai bună organizare?

Wedding Plannerul pe care îl alegeti să vă îndrume în această călătorie, cum am spus anterior, are grija de toate. Pentru el, cei mai importanți sunteți voi și ce vă doriți voi. Dacă cel cu care lucrați este cât se poate de pasionat și interesat, va avea grijă de cel mai mic detaliu, de cel mai aparent insignifiant mail și fiecare minut al nunții va avea valoarea potrivită (încadrat desigur într-un desfășurător minuțios lucrat). În toți anii în care am lucrat la petreceri private îndeosebi nunți, am înțeles că este o alegere definitorie pentru imaginea de ansamblu. Deși, au fost și excepții, în care mirii au organizat totul de la cap la coadă și au facut o treabă extraordinară, de cele mai multe ori cele mai reușite și mai „calme” nunți sunt atent supravegheate de un profesionist. Am întâmpinat diverse probleme atunci când toate responsabilitățile au fost puse pe umerii a doi oameni fără prea multă experiență, a caror simplă dorință a fost să se bucure de ziua lor specială. Am pățit vrute și nevrute, de la un desfășurător întortocheat care nu se respectă până la adrese greșite sau o amplasare a meselor incomodă. Când întreaga echipă a staffului este coordonată de un om pregătit în acest sens, nu ai parte de surprize neplăcute iar furnizorii pur si simplu stiu ce au de făcut fără să existe discuții interminabile.

Ar fi prea multe lucruri de spus ca să reușim să acoperim toate serviciile pe care le oferă un Wedding Planner Bucuresti priceput. El este peste tot, știe sau poate afla tot și te scoate din cam orice belea.

Nunta la Salon Gradina Floreasca,Gradina Floreasca , Scala Events Floreasca, Locatii pentru o nunta in aer liber,meniu nunta floreasca ,petrecere nunta,sedinta foto ,dansul mirilor,sedinta foto la apus

Către ce categorie de furnizori vă va îndruma un organizator de evenimente?

Stafful evenimentului este ales în principal de voi și de ce aveți nevoie în cadrul evenimentului vostru. În general, organizatorul vă poate îndruma spre toate categoriile de furnizori (sau cel puțin un organizator de evenimente experimentat). Secretul unui astfel de om, însă, este că poate să vă recomande un furnizor de o calitate bună spre foarte bună dar care să nu depășească bugetul vostru. Spre exemplu, încă nu ați găsit un DJ care să vă placă iar cel care v-a lăsat cu gura căscată este mult prea scump pentru cât ați alocat voi. Când această problemă se va pune la întâlnirea cu organizatorul evenimentului, el vă va scoate la înaintare două sau trei variante de DJ cu care a lucrat, de care este pe deplin mulțumit și care să nu depășească bugetul. La fel se pune problema și când vine vorba de coregrafia pentru dansul mirilor, de fotograf sau de catering(dacă este cazul). Cu Wedding Planerul puteți discuta și când vine vorba de detalii cum ar fi invitații, mărturii sau un photo booth, cel mai important lucru este să nu lăsați subiectele neatinse și să îl ajutați oricât de mult puteți astfel încât nimic să nu rămână pe dinafară.

 

Ce avantaje are fotograful/videograful daca colaboreaza cu un Wedding Planner Bucuresti?

O mulțime. Nunțile organizate bine, cu o „fundație solidă” sunt relaxante chiar și pentru noi care suntem tot timpul în priză. Totul merge conform planului, așa cum s-ar spune. Știm că există un timeline cunoscut și respectat de toți membrii echipei, nu ne așteptam la suprize cum ar fi lipsa mesei de staff sau orice de acest tip. Dar dacă, totuși, se întâmplă ceva ce nu era planificat sau anumite lucruri durează mai mult decât am preconizat (cum ar fi ședința foto sau slujba religioasă) în două telefoane și trei mesaje, desfășurătorul e pus din nou pe picioare iar stresul și panica sunt eliminate complet atât pentru staff cât și pentru miri.

De când am inceput sa lucrez alături de diferiti Wedding Planneri la nunți, am înțeles importanța unei organizări și unei structuri logice la un eveiment și mai ales importanța comunicării constante și menținerii relației dintre client și furnizor.

 

 

Nunta la Salon Gradina Floreasca,Gradina Floreasca , Scala Events Floreasca, Locatii pentru o nunta in aer liber,meniu nunta floreasca ,petrecere nunta,sedinta foto ,dansul mirilor,sedinta foto la apus

Wedding Planner Bucuresti

Fotograf Brasov

 

 

 

 

Fotograf Bucuresti
Cel mai bun pret ! Facebook CoteaRazvan.ro
Bucuresti | Romania | 0735.359.999 | info@cotearazvan.ro

My Instagram