Tipuri de evenimente Unde Inchiriem Cabina Foto

Nunti

Botezuri

Expozitii

Petreceri Tematice

Lansari de Produse

Petreceri Corporatiste

Targuri Comerciale

.

Ce trebuie să fac pentru a închiria o cabină foto?

Completezi formularul de contact cu toate informațiile necesare incluzând data în care va avea loc evenimentul.

In scurt timp de la plasarea cererii de închiriere vei fi contactat de unul dintre operatorii noștrii

Stabilim de comun acord pachetul care ti se potriveste cel mai bine si rezervam ziua pentru evenimentul tau

Ne vedem in ziua evenimentului

.

Cabina Foto

Cabina foto Bucuresti reprezintă unul dintre cele mai interactive dispozitive care pot însufleți, anima orice nuntă, orice botez sau orice petrecere corporate. Deși toată lumea își aduce un fotograf dedicat în momentul în care organizează un eveniment atât de important, cabina foto începe să devină de nelipsit și asta din pricina faptului că oferă o doză incredibilă de distracție. Tuturor ne place să ne facem selfie-uri de la evenimente, fotografii pe care să le urcăm apoi pe Facebook și Instagram, nu? În ziua de azi, evenimentele importante sunt strâns legate de social media.

Cu această cabină foto, nu doar pleci acasă cu niște fotografii 10 x 15 de o calitate excelentă ce pot fi convertite chiar și în magneți de frigider, dar vei putea posta online toate cadrele surprinse de acest aparat mai mult decât distractiv. Cabina foto este de nelipsit atât la nuntă, botez, dar și la petrecerile corporate organizate de companiile ce doresc să-și destindă angajații din când în când. Discutăm despre un concept venit de la occidentali, din țările civilizate.

Cabina foto pentru nunta și botez

Nunta și botezul se transformă în niște evenimente mult mai simpatice dacă este prezentă și o cabină foto. Știu că mulți dintre voi o să spuneți că oricum se distrează lumea la nuntă sau botez, însă iată câteva avantaje pe care le aduce cabina foto în plus:

  • Vă scapă de grija mărturiilor. Fotografiile pe care invitații le vor face vor putea fi imprimate și scrise. Deja discutăm despre costuri mai mici pentru organizatori.
  • Cabina foto e distractivă. Cu siguranță mulți dintre voii sunteți amatori de selfie-uri ciudate sau de poze care mai de care mai dubioase. O cabină foto la nuntă sau botez o să fie aur curat.
  • Calitate pentru Social Media. Fotografiile făcute cu cabina foto sunt foarte calitative și pot fi postate pe Facebook de către invitați. Nu toți cei care participă la nuntă au telefoane super performante.
  • Invitații vor avea fotografii imprimate pe loc. Astfel, invitații vor pleca acasă cu o amintire palpabilă ce poate fi transformată în magnet de frigider. Vor avea fotografii la liber până vor veni cele oficiale.
  • Poți obține un guest book. Este vorba despre un album cu fotografii și mesaje de la invitații tăi. Dar pentru a beneficia de această opțiune trebuie să alegi pachetul Premium pentru cabina foto.
  • Cabina foto/Photobooth apropie invitații. Poate că vor fi și invitați mai retrași care au venit și singuri la eveniment. Cu ajutorul acestei cabine foto vei reuși să-i integrezi și pe ei în eveniment.

 

Photo Booth pentru petreceri corporate

Un concept venit din străinătate, menit să ducă distracția la nivelul următor în cadrul petrecerilor organizate de către companii pentru proprii angajați. Iată care sunt principalele avantaje ale prezenței unei cabine foto în cadrul unei petreceri corporate, avantaje care sunt capabile să stabilizeze comunitatea și să aducă productivitate:

  • Aduce mai multă distracție. Tuturor ne place să facem poze la petreceri alături de ceilalți invitați, nu? Cabina foto reușește să aducă cele mai calitative selfie-uri și cele mai calitative poze de grup.
  • Oferă fotografii pentru Social Media. Toate fotografiile făcute cu cabina foto pot fi urcate pe Facebook, invitații nu vor mai fi nevoiți să-și folosească propriile telefoane care oricum fac poze slabe.
  • Apropie angajații. Acest concept modern va ajuta angajații să socializeze, să se cunoască reciproc, să interacționeze și nu în ultimul rând, să lege prietenii. Companiile din străinătate investesc masiv în excursii pentru angajați și petreceri corporate capabile să crească productivitatea în companie.
  • Oferă amintiri frumoase. Fiecare angajat va pleca acasă cu fotografii 10 x 15 care pot fi transformate și în magneți de frigider. Amintirile frumoase apropie angajații între ei dar și de companie.

Photo booth Pret

cabina foto,photo booth,cabina foto nunta,Photobooth,Cabina foto Bucuresti

 

  photo booth pret | Cabina foto Bucuresti