COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS!

    Fotograf Nunta Portofoliu

Fotograf Nunta Portofoliu

   Fotograf Nunta Portofoliu

Portofoliul unui fotograf de nunta reprezintă singura modalitate prin care-ți poți da seama dacă ai de-a face cu un amator, cu un profesionist, sau cu un profesionist capabil să surprindă emoție în cadrele sale. În acest moment, piața fotografiei de nuntă este foarte aglomerată.

Foarte mulți tineri se apucă de această meserie având impresia că pot să reușească doar din cauza faptului că au avut bani să investească într-un aparat foto foarte scump. Nu este deloc așa, un fotograf de nunta trebuie să fie în primul rând un tip foarte emotiv, capabil să surprindă emoție prin intermediul cadrelor sale. Fotografia este o artă.

Este ca la tablouri, pe unele le privești și nu-ți transmit absolut nimic, pe altele le privești și parcă simți emoție, parcă simți exact ce-a vrut artistul să transmită.

De asemenea, portofoliul unui fotograf de nunta este dovada clară a faptului că își face meseria ca la carte. Cu cât o să vedeți un portofoliu mai bogat, cu atât o să fiți mai încrezători în faptul că aveți de-a face cu un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

Fotografie Profesionala

Nu în ultimul rând, portofoliul unui fotograf de nunta trebuie să te facă să-ți dai seama dacă omul este capabil să obțină niște cadre pe stilul tău. În acest moment, în fotografia de nuntă există mai multe stiluri și de obicei, lucrurile nu trebuie amestecate. Este greu ca fotograf de nunta să abordezi mai multe stiluri fotografice doar de dragul de a satisface toatăclientela.

Din acest motiv, încerc să selectez clienții și să îi accept doar pe cei care rezonează cu stilul pe care eu îl abordez. Sunt de părere că aceasta este singura cale de a te perfecționa ca și fotograf de nunta , să abordezi un singur stil pe care să-l duci la extrem, să-l ondulezi în funcție de propria personalitate și să-i pui o pecete simplu de recunoscut peste ani și ani.

Pe această pagină puteți vedea galerii de imagini de la diferite evenimente sau de la ședințele foto. Vă puteți face o idee despre stilul de fotografiere, despre calitatea fotografiilor, stilul de editare și nu numai. Este indicat ca înaintea alegerii sa studiați portofoliul unui fotograf de nunta , să vedeți câteva fotografi și să vă faceți o idee despre aspectele menționate mai sus.

Este ideal atât pentru mine cât și pentru miri să se știe de la bun început ce stil fotografic se dorește pentru a evita orice situațieneplăcută. În momentul în care primesc o cerere pentru a fotografia o nuntă, trimit înapoi portofoliul pentru a mă asigura de faptul că mirilor le place stilul fotografic promovat de mine. Vreau să mă asigur de faptul că oamenii înțeleg cum va fi imortalizată nunta.

Ți-a plăcut portofoliul meu și vrei să colaborăm?

Dacă ai văzut portofoliul de pe această pagină și ți-a plăcut, dacă dorești mai multe informații nu ezita să mă contactezi la numărul de telefon afișat pe site sau prin intermediul formularului de contact. Și fii cât mai deschis, dă-mi toate detaliile necesare, spune-mi cât mai multe lucruri despre tine, despre voi, despre cum vedeți voi nunta și despre ce anume doriți de la mine. Cu cât vom fi mai deschiși, mai sinceri unii cu ceilalți cu atât sunt șansele mai mari să avem cu toții parte de nunta perfectă: voi ca miri, eu ca fotograf care nu vine să facă poze, ci să surprindă emoție.

După discuția telefonică, trebuie să ne vedem să discutăm cele mai mici detalii. Veți afla atunci și cam cât o să coste, însă sunt sigur că nu acesta este cel mai important aspect.

 

Tags: Fotograf Nunta Portofoliu, foto video nunta, foto video nunta bucuresti, fotografie profesionala, fotograf profesionist