Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti

Nunta este de departe unul dintre cele mai importante evenimente din viața noastră. Emoție, siguranță, împlinire sufletească, planuri de viitor și nu în ultimul rând FERICIRE, sunt sentimente unice pe care doar mirii pot să le simtă. Pentru că discutăm despre un eveniment unic, fără repetiție, e important să fie prezent un fotograf capabil nu doar să obțină cadre frumoase, dar să surprindă și emoția din ochii celor prezenți… Acea sclipire unică din ochii mirelui, a miresei în momentul în care spun cel mai important DA din viețile lor, acea fericire deplină din timpul dansului lor…

Fotografia de nunta este o artă. Ea trebuie să transmită emoțiile din timpul nunții pentru tot restul vieții celor care privesc imaginile. Fotografiile de nuntă sunt o amintire veșnic vie în inimile celor prezenți și doar un fotograf nunta Bucuresti cu adevărat profesionist poate să le scoată în evidență. Pe piață există mulți fotografi care prestează astfel de servicii, însă doar câteva obiective la nivel de București sunt capabili să imortalizeze aceste emoții. Și nu, banii nu contează aici. Chiar nu contează.

Fiind vorba despre cel mai important eveniment din viața unui om, alegerea unui fotograf nunta Bucuresti nu trebuie făcută în funcție de acest aspect. Tot ce contează este calitatea.

Alegerea unui fotograf nunta Bucuresti capabil să capteze și emoție, nu doar cadre

Să lăsăm banii de-o parte. Nu au ce căuta în discuție atunci când vine vorba despre cel mai important eveniment din viețile voastre. Calitatea trebuie să primeze și odată cu ea, un fotograf nunta Bucuresti cu adevărat profesionist vă va aduce în prim plan și niște amintiri pline de emoție. Am întâlnit în decursul anilor persoane care au ales o oferta mai ieftină sau “ în bugetul lor” și s-a dovedit că acea colaborare nu a fost cea mai reușita. Cred că este evident de ce…

Așadar, îi invit pe viitori clienți să îmi studieze portofoliul, să vadă dacă le place stilul meu. Sunt de părere că în astfel de situații doar portofoliul este cel care trebuie să conteze. Este singurul capabil să spună dacă un fotograf nunta Bucuresti va reuși să transmită emoție prin intermediul cadrelor surprinse sau nu. Portofoliul este dovada absolută a personalității și profesionalismului.

Se întâmplă, vin la mine clienți care acceptă oferta de preț în primă fază dar la întâlnire ne dăm seama că nu rezonăm la idei și le recomand  sa caute un alt fotograf de nuntă pe stilul lor. Pentru mine e important ca toată lumea să fie mulțumită în urma unei colaborări.

Și în ziua nunții de exemplu, îmi place ca mirii să se simtă în largul lor atunci când eu sunt în preajmă,la pregătiri,acasă la părinți sau în alte etape ale zilei. Vreau să lucrez cu persoane care știu să se bucure de nunta lor și care să simtă că trăiesc cea mai importantă zi din viața lor ce va deveni curând comună. E important ca atunci când alegeți un fotograf nunta Bucuresti , acesta să știe cum să facă mirii să se relaxeze, să se simtă în largul lor, să îi desprindă de stresul general al nunții. Eu pot face asta. Am văzut colegi fotografi care preluau starea de agitație a mirilor și atunci când interveneau neprevăzute, ambele părți erau stresate. Era evident că acest lucru se va vedea și în fotografii.

De ce să lucrezi cu mine? – Cotea Razvan Fotograf Nunta Bucuresti

-Vei avea parte la final de niște fotografii capabile să transmită emoție, nu de niște simple cadre incapabile să se desprindă de sfera amatorilor.

-Te alegi cu un fotograf prietenos și profesionist care o să își facă treaba cu interes de la început și până la sfârșit fără ca tu să iți bați capul în ziua respectivă cu indicații.

-Voi avea grijă ca toți invitații să apară în cel puțin o fotografie și voi documenta ziua nunții exact așa cum este ea, fără să intervin foarte mult.

-Voi fi cu zâmbetul pe buze toată ziua și iți voi inspira pozitivitate, chiar dacă afara plouă, chiar daca ești pe cale sa întârzii la biserică sau rochia s-a rupt exact înainte de dansul mirilor. Bine, exemplul cu rochia e caz extrem, să nu cobim :))

-La sfârșitul colaborării veți rămâne cu niște imagini frumoase care spun povestea nunții voastre într-un album făcut exact așa cum vă place vouă. Și dacă nu aveți idei despre cum ați vrea să arate albumul, nicio problemăvă voi ajuta cu câteva sfaturi.

Ce vreau eu de la voi?

Cu siguranța și eu vreau ceva de la voi. Vreau să respectăm tot ce am discutat la prima întâlnire, vreau să ne ascultăm reciproc și nu în ultimul rând, sa ne respectam. Sunt sigur că dacă v-am ales ca viitori clienți, nu vor exista probleme de acest gen și vom rezona așa cum trebuie.

Mai vreau să vă bucurați de imaginile oferite toata viața și să le arătați celor din jurul vostru multi ani de acum în colo. De ce? Pentru că pun suflet în fotografiile pe care le fac și nu as vrea pară că o fac degeaba. Ca fotograf nunta Bucuresti, am legat prietenii cu foștii miri și am reușit să realizez imagini care acum se afla pe pereții din casele multor cupluri fericite.

 

Tags:Fotograf nunta Bucuresti,Cotea Razvan fotograf ,fotograf profesionist bucuresti,portofoliu Cotea Razvan,evenimente corporate

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *