Fotografie de produs

Fotografia de produs este extraordinar de importantă în contextul actual al comerțului online. Trăim niște vremuri în care internetul primește o adevărată explozie de magazine online, pe toate nișele, de la fashion la magazine alimentare, de la case la mașini și bijuterii. Din moment ce toată lumea vrea să vândă online, e normal ca uneori internetul să se aglomereze, moment în care doar magazinele capabile să livreze calitate reușesc să se impună.

Până să ajungă produsul la client, până să existe posibilitatea formării unei păreri clare despre calitatea produsului, potențialii cumpărători își fac o părere generală despre magazinul cu pricina în funcție de aspect. Dacă fotografiile prezente pe site ori la anumite produse comercializate sunt mai calitative, sunt șanse destul de mari să existe vânzare. Așa funcționează comerțul online, oamenii caută calitate înainte de a avea produsul în posesie.

Astfel, fotografia de produs capătă importanță crucială întrucât este capabilă să facă diferența între un produs care se vinde și unul care nu stârnește interes pentru nimeni. Imaginea a fost capabilă să vândă dintotdeauna și de cele mai multe ori o simplă fotografie este capabilă să formeze o opinie generală despre un anumit produs, brand, companie. În mediul online, fotografia este cartea ta de vizită până la proba contrarie.

Fotografie de Produs Bucuresti

 

De ce să lucrezi cu mine pentru fotografie de produs

  • Răspund prompt solicitărilor la orice oră, indiferent de dimensiunea colaborării
  • Dețin un portofoliu destul de vast în domeniul fotografiei de produs
  • Tratez cu seriozitate și respect fiecare client în parte
  • Sunt un fotograf cu experiență verificabilă.
  • Dețin toată aparatura necesară instalării unui mic studio foto la sediul clientului
  • Dețin toată aparatura necesară obținerii unor fotografii de calitate superioară
  • Sunt obișnuit să lucrez cu trusturi media și cu oameni din publicitate

Etapele colaborării pentru serviciul fotografie de produs

Puteți lua legătura cu mine atât prin intermediul numărului de telefon prezent pe site, cât și prin intermediul formularului de CONTACT. După ce discutăm la telefon detaliile colaborării, în mare, am să vă fac niște recomandări legate de modul în care vom acționa, urmând să vin și cu o ofertă de preț. După ce avem discuția telefonică ne vom întâlni personal să văd și eu produsele și să stabilim toate detaliile colaborării, alături de planul de lucru.

În momentul în care ne-am înțeles asupra colaborării, mă deplasez la sediul clientului dacă este necesar, unde voi improviza un mic studio fotografic, astfel încât să putem obținem cea mai bună fotografie de produs. În cazul produselor care necesită asistența unui model uman, fotografiile vor fi realizate într-un studio foto profesional. Fotografiile se sortează,se editează și se optimizează pentru print sau pentru postarea în  mediul online.

Fotografie de Produs Bucuresti

Fotografie de Produs Bucuresti

 

Tags:fotografie de produs pret,fotografia de produs,fotografie de produs,foto produs,Fotografie de Produs Bucuresti