Nunta la American Ballroom

Karan si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaNunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Nunta la American Ballroom,Salonul Las Vegas,pret meniu nunta american ballroom,american ballroom pareri,saloane Karan si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto NuntaKaran si Gabriela Foto Nunta

Nunta la American Ballroom

O nunta diferita

In mod normal atunci cand ma intalnesc cu niste clienti sa vorbesc despre nunta lor si sa ne cunoastem insist sa fie amandoi prezenti.

In acest caz a fost diferit.Gabriela mi-a spus ca viitorul ei sos nu are cum sa vina pentru ca nu este in tara.Am avut putin emotii pentru ca este important sa cunosc persoanele cu care urmeaza sa lucrez.

Intelegand situatia am acceptat intalnirea.Interactiunea cu Gabriela a fost una buna inca de la inceput.Mi-a placut ca am rezonat  si m-am gandit ca cu siguranta asa ma voi intelege si cu viitorul sot.

Mi-a spus ca viitorul sot nu este roman ci este indian. Lucru care mi-a starnit interesul.Am aflat ca cei doi urmau sa mai aibe o nunta in India  dupa care urma nunta din Romania.

Cu cateva zile inainte de nunta din Romania m-am reintalnit cu Gabriela  sa vorbim cateva amanunte despre nunta. La aceasta intalnire  mi-a povestit despre nunta din India  ce si cum a fost etc.

Din punctul meu de vedere o experienta deosebita pentru ea  plus ca deja avea incalzirea facuta pentru nunta din Romania :)) .

In ziua nuntii am avut placerea sa il cunosc pe Karan,ginerele cu pricina pe care inca nu il cunoscusem. Un baiat de nota 10.

Mi-am dat seama ca este un tip super ok care are simtul umorului si cu care am lucrat foarte usor.

Dupa ce am fotografiat pregatirile lui ( lucru nou pentru el) ne-am indreptat catre Gabriela .

Acolo am reusit sa surprindem cateva imagini numai bune de album in ciuda aglomeratiei din apartament.

Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica frumoasa de pe Calea Victoriei.

Imediat dupa biserica ne-am retras pentru cateva cadre in centrul istoric.Am avut parte de un soare excelent pentru sedinta foto .

Salonul Las Vegas

Petrecerea care a avut loc la American Ballroom a fost una frumoasa si interesanta in acealasi timp.

Familia ginerelui venita direct din India a facut o atmosfera incendiara cand au inceput sa danseze pe muzica lor traditionala.

Mi-a facut placere sa fotografiez nunta lor dar si pe ei ca oameni.

Karan si Gabriela Wedding Day

Karan si Gabriela Foto Nunta

Nunta la American Ballroom, Salonul Las Vegas, pret meniu nunta american ballroom, american ballroom pareri, saloane