Parcul Herastrau-Cristina si Rares

Parcul Herastrau Cristina si Rares

Ne-am cunoscut acum multi ani, dar ca sa stim ce vrem si sa ne cunostem pe noi insine, am calatorit in directii diferite. Am plecat din acelasi punct si ne-am intalnit formand conturul unei inimi. Acolo a inceput iubirea. Acolo o prietenie frumoasa avea sa se transforme in iubire. Restul a venit de la sine. Ne-am daruit dragoste, respect, duiosie, grija unuia fata de celalalt. Ne-am sprijinit, ne-am ajutat, ne-am contrazis…am ajuns un cuplu. Viata in doi a devenit din ce in ce mai frumoasa. Zambim mult, radem, ne sustinem, si nu renuntam cand dam de greu.

Iubim natura si ea ne iubeste. Ne place sa ne leganam in hamace, sa simtim razele soarelui, adierea vantului si fosnetul frunzelor. Intreg parcul ne asculta soaptele si rasetele. Pentru ca radem mult si ne bucuram de tot ce avem.

Uneori viata e complicata, diferita, dar atunci cand ne dam mana, nimic nu ne poate opri. Dragostea nu este, desigur, tot ce avem nevoie in viata, dar daca ea lipseste, viata este pustie si trista.

Noi ne-am gasit: suflete pereche. S-a schimbat totul in jurul nostru. Nu vom inceta sa visam, sa credem, sa iubim, sa fim fericiti! Fericirea este formata din clipe, clipe ce vin si trec. Dar pe care le pastram in albumul nostru de fotografii. Fotografii in care pastram zambete, priviri pline de iubire, atingerea mainilor, leganatul hamacelor si joaca.

Apoi am hotarat sa pasim intr-o alta etapa: sa ne unim destinele pentru totdeauna. Am ales cu mintea, cu trupul, dar mai ales cu sufletul! Nu suntem perfecti, nu suntem Fat frumos si Frumoasa din padurea adormita, dar suntem NOI. Ne bucuram de lucruri simple, un sarut, o inghetata, o calatorie de o zi: nu destinatia , ci drum ul este cel care conteaza in viata.

Ne-am impartasit iubirea si ne lasam purtati catre o viata magica, vom face ceea ce am visat sa facem si nu lasam loc de regrete.

Ne-am ales destinatia, am ales pe unde sa ne plimbam, ce sa vizitam, ne construim amintiri si vise. Pornim in calatorie cu intelegere si recunostinta pentru sentimentele celuilalt.

Parcul Herastrau Cristina si Rares

Parcul Herastrau-Cristina si RaresParcul Herastrau-Cristina si RaresParcul Herastrau-Cristina si RaresParcul Herastrau-Cristina si RaresParcul Herastrau-Cristina si RaresParcul Herastrau-Cristina si Rares

Locatie: Parcul Herastrau

Fotograf: Cotea Razvan