Sedinta foto Sibiu

Sedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta fotoSedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta foto

Sedinta foto Sibiu

 

Amelia , sora geamana cu o alta miresica ce am avut placere sa-i fiu alaturi ca si fotograf de nunta anul trecut , ramanand placut impresionata de noi, de felul nostru de a fi si totodata de amintirile frumoase cu care sora ei a ramas ,si-a dorit ca sa ii fiu fotograf la nunta proprie.

Din nefericire eu eram contractat pentru o alta nunta.Totusi a ales ca macar sedinta foto de dupa nunta sa o faca cu noi.Zis si facut.

Dumul pana la Sibiu via Balea Lac

Calatoria cu cei 2 tineri proaspat casatoriti a pornit de la Bucuresti cu destinatia finala a unei sedinta foto Sibiu . Zis si facut.

Ne-am suit in masina si am pornit intr-o calatorie de 2 zile.

Desi probabil v-ati gandi ca timpul trece greu ,ei bine atunci cand rezonezi cu persoanele de langa tine , vei vedea ca timpul se va scurge intro clipita.

Asa ca numai decat am ajuns sus la Balea Lac unde a avut loc prima parte din sedinta foto.

Tin sa va spun ca sus era foarte frig , insa atat de tare si-au dorit aceste amintiri incat au indurat cu stoicism frigul nemilos chiar daca erau sumar imbracati .

Au aleas sa nu fie nimic care sa le rapeasca buna dispozitie, au urcat pe toate dealurile, au strabatut toate baltile, toate stancile cu zambetul pe buze, drept pentru care vremea le-a zambit si ea la randul ei si soarele si-a scos razele frumoase la inaintare.

Vremea a tinut atat de mult cu ei incat le-a oferit si un apus de neuitat, un apus pe care au dansat dansul mirilor din ziua nuntii, un apus perfect pentru a imortaliza momente de neuitat.

Seara ne-am retras la Sibiu unde am luat cina la un local din Piata unirii din Sibiu si am planuit sedinta foto ce urma a doua zi.

Sedinta foto Sibiu

In cea de-a doua zi dis de dimineata ne-am indrepta catre centrul instoric din Sibiu unde urma sa aibe loc sedinta foto . Pot spune ca Sibiul este un oras plin de istorie, un oras care si-a pastrat farmecul , autenticitatea si oamenii buni si frumosi. Un loc ideal pentru o sedinta foto .

Pe toata durata sesiunii foto cei doi a fost intampinati de localnici dar si turistii curiosi , cu zambete si veselie si nu in ultimul rand de soare , soare ce avea sa-i mai incalzeasca pe mirii nostrii si sa le intareasca optimismul si pozitivitatea .

Am reusit sa scoatem din locatii in care eram inconjurati de lume ,imagini de parca ar fi fost singuri in tot orasul.

Am gasit locatii in urma carora am lasat povestea acestor 2 tineri indragostiti , optimisti , frumosi si de care ma bucur ca au ramas prietenii nostrii.

Nunta la Royal Park SEND92 Pitesti | Fotograf Nunta Bucuresti | Sedinte Foto Profesionale | Albume Foto pentru Nunta | Foto - Video

Tags:Sedinta foto Sibiu,foto Sibiu,fotograf nunta sibiu,centrul instoric din Sibiu,Un loc ideal pentru o sedinta foto