Unde putem facem o sedinta foto de nunta?

Capitala are foarte multe locații de oferit, o tonă de peisaje urbane perfecte pentru o ședința foto chit că vorbim despre o ședința foto de tipul ‘Save the Date’ sau pur și simplu fotografiile de nuntă. După câțiva ani în care am bătut Bucureștiul și împrejurimile în lung și în lat pot spune că am găsit câteva locații care mi-au rămas în minte și în suflet.

 

Unde facem sedinta foto de nunta :

Ceainăria Infinitea

Ceainăria Infinitea această ‘oaza de echilibru’ ,așa cum se recomandă, este una dintre cele mai cerute și apreciate locații pentru ședință foto din ziua nunții. Decorul boem reușește să facă din câteva fotografii frumoase, o adevărată poveste.  Nimic nu se compară cu aerul vintage care te întâmpină când intri în ceainărie. Este, fără discuții, un loc care îți oferă o stare nemaipomenită și din această cauză ședința foto va fi relaxată, ca o întâlnire cu prietenii.

Ceainaria Infinitea Adi si Georgiana,sedinta foto ceainaria infinitea,Ceainaria Infinitea meniu,ceainaria infinitea poze nunta,ceainaria infinitea sedinta foto logodna

Palatul Știrbei

Au auzit povești cu prinți și prințese încă de când ne-am născut și cumva, fiecare din noi și-a dorit un palat, o armură sau o coroană. Palatul Știrbei te va face să te simți ca în poveștile pentru copii iar alături de fotograful potrivit nu veți avea o secundă de regret pentru alegerea făcută.

 

Palatul Bragadiru

Pot spune, fără să exagerez, că am avut parte de experiențe inedite când venea vorba despre această locație. Palatul Bragadiru este locație cu care nu ai cum să dai greș. Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă puteți simți în elementul vostru, la care să vă fie relativ ușor de ajuns și cu ajutorul căruia fotografiile dumneavoastră de nuntă să iasă impecabil, eu recomand cu toată încrederea Palatul Bragadiru.

Empire Events , Fotograf profesionist Cotea Razvan,Foto nunta,Videograf ,Servicii foto video ,

Grădina Botanică

Nu am lăsat Grădina Botanică ultima din lista mea de recomandări fără niciun motiv. Această locație este una foarte specială care necesită o stare anume atât din partea cuplului cât și a fotografului. Un fotograf profesionist va reuși să surprindă naturalețea voastră cât și natura splendidă ce vă înconjoară. Există câteva părți ale gradinei pe care fotografii le preferă din varii motive: Grădina Trandafirilor, arcadele de flori sau chiar serele (dacă sunteți un gram mai aventurieri).

 

Aș vrea să închei articolul făcând câteva precizări. Aceste locații nu se vor potrivii oricărui cuplu în orice context. V-aș recomanda să fiți atenți la rochia ei și la costumul său, fiind elemente esențiale în alegerea locatiei pentru ședința foto. Dacă vă găsiți mai nonconformiști, puteți alege fără nicio reținere un spațiu precum Ceainăria Infinitea. Pe de cealaltă parte, dacă ați adoptat stilul clasic-elegant, dacă rochia ta denotă pură feminitate, Palatul Știrbei este locația ideală.

Rezumând, încerc întotdeauna să îmi sfătuiesc clienții să vizualizeze ședințele foto prin prisma lor, să se contureze pe ei în poveste. Dacă ați găsit o fotografie pe Pinterest cu un cuplu care v-a impresionat, nu înseamnă că rețeta decor-locație-ținută va funcționa și pentru voi.

Fiți autentici!

Asadar unde facem sedinta foto de nunta ?

 

 

Fotograf Bucuresti
Cel mai bun pret ! Facebook CoteaRazvan.ro
Bucuresti | Romania | 0735.359.999 | info@cotearazvan.ro

My Instagram