Gătitul miresei la HOTEL

 

Pro sau contra pregatirilor la hotel?

Pregătirile nu sunt un subiect căruia să îi fie acordată atât de multă atenție, tocmai pentru că mirii se gândesc că sunt la ei acasă, în atmosfera perfectă, alături de prietenii sau prietenele cele mai bune și se bazează pe asta. Dar, ce ar fi dacă astăzi am pune în balanță eventualitatea de a ține pregătirile la hotel? Voi încerca, atât cât îmi stă în putere, să vă expun  avantajele cât și dezavantajele iar la final, voi decideți.

 Gătitul miresei la HOTEL,Pregatirea de nunta,imbracatul miresei,fotograf nunta,cotea razvan,traditii de nunta,sedinta foto la hotel

De ce să alegem să ne facem pregătirile la hotel?

Pe lângă faptul că ai posibilitatea să alegi un hotel aproape de biserică sau de restaurant, te poți bucura și de camerele spațioase, fără ca acestea să fie încărcate de tot felul de lucruri personale. Asta te-ar scăpa de altfel și de bătaia de cap în legătură cu propriul cămin, care trebuie să fie perfect curat după ce de două luni de zile este un haos cu atât de multe pregătiri (știm, nu trebuie să ne spuneți) și de faptul că un obiect sau articol de îmbrăcăminte care nu-ți doreai să apară în fotografii, a apărut în momentul cel mai nepotrivit, iar servirea oaspeților cu tot felul de băuturi sau aperitive, nu va mai fi o problemă, aceștia au la dispoziție barul hotalului. Un alt bonus în ceea ce privește camerele de hotel este că totul va fi intact când te vei întoarce de la restaurant exact cum a fost la prima oră a dimineții.

AFLA CAT COSTA FOTOGRAFIA DE NUNTA?

Vorbind din punctul de vedere al unui fotograf, o dată cu închirierea unei camere de hotel putem beneficia și de o ședință foto mai bine pusă la punct. Lumina și spatiul pe care ni-l oferă încăperea, ar ajuta enorm.

Eu cred că este o experiență frumoasă și elegantă, iar variantele de hotel sunt atât de diverse încât, cu siguranță poți alege unul pe gustul tău.

 Gătitul miresei la HOTEL,Pregatirea de nunta,imbracatul miresei,fotograf nunta,cotea razvan,traditii de nunta,sedinta foto la hotel

De ce să nu facem pregătirile la hotel?

Desigur, există și câteva puncte slabe și câteva motive pentru care nu aș recomanda pregătirile la hotel. Dacă sunteți un cuplu care ține la tradiții și își dorește să le respecte în ziua nunții, această variantă poate să vă pună bețe în roate. Angajații hotelurilor sunt destul de reticenți (din experiența mea) și nu te lasă să urmezi pasul firesc al lucrurilor nici pe hol, nici în parcare. Bineînteles, sunt și ei oameni și dacă știm cum să punem problema, vom găsi o soluție.

Un alt dezavantaj îl reprezintă costurile. Acestea cresc semnificativ dacă alegem să ne facem gătitul miresei și ședința foto la hotel. Pentru că, știm cu toții, nunta noastră, cea mai importanta zi, trebuie să fie perfectă așa că nu ne-am alege un hotel de două sau trei stele.

Gătitul miresei,imbracatul miresei,traditii la nunta,obiceiuri si traditii de nunta,pregatirea mirilor

Acestea fiind spuse, vă invit să puneți în balanță și să luați decizia cea mai potrivită pentru voi și pentru evenimentul vostru. Ceea ce contează de fapt este că voi să vă simțiți în largul vostru cu oamenii de care v-ați înconjurat și deciziile pe care le-ați luat.

Gătitul miresei,imbracatul miresei,traditii la nunta,obiceiuri si traditii de nunta,pregatirea mirilor

 

 

Tags: Gătitul miresei, imbracatul miresei, traditii la nunta, obiceiuri si traditii de nunta, pregatirea mirilor

My Instagram