Trash the dress peste hotare

Ședințele foto TTD (sau After Wedding) sunt din ce în ce mai populare în rândul cuplurilor. De regulă, acestea au loc la ceva timp după nuntă, într-un spațiu frumos și unic unde întradevăr îți permiți să ‘trash the dress’. De cele mai multe ori miresele sunt cele mai entuziasmate când vine vorba de sedinta lor foto Trash the dress de după nuntă. Experiența este, cu desărvârșire, una de neuitat, complet nouă și diferită pentru fiecare în parte. Tocmai de aceea, astăzi îmi doresc să vorbim despre argumente pro sau contra în legătură cu realizarea unei sedinte foto‘Trash the dress’ peste hotare.

Putem fi toți de acord că un city break este ceea ce ai nevoie după o perioadă în care totul s-a învârtit în jurul unei singure zile, a unui singur eveniment. Chiar dacă totul este făcut cu plăcere și din dragoste, știu că este obositor și îți consumă toată energia. Astfel că, un city break te va ajuta să îți încarci bateriile.

Ce ar fi dacă am împleti ideea ședinței foto cu această scurtă călătorie? Nu v-ar plăcea să vă sărutați pe străzile înguste ale Parisului? Sau să vă lăsați furați de peisajele impresionante ale Greciei? Nicio grijă, eu voi fi acolo și voi imortaliza totul.

Trash the dress | Cotea Razvan Fotograf | Foto Nunta | Sedinta foto | After Wedding | UK

De ce să facem o astfel de ședință foto?

După cum am spus și mai sus, este o experiență complet unică. Pe lângă asta, fotografiile vor fi diferite față de tot ce ați văzut voi până acum. Atmosfera va fi alta în funcție de locația pe care o veți alege și voi vă veți simti altfel.

Spre exemplu, deși sunt două orașe care nu ar trebui în veci comparate, imaginați-vă o ședință foto în Brașov și una la Roma. Doar menționarea locului v-a facut să zâmbiți, nu? Este ceva în a călători care parcă ne face inima să bată de două ori mai tare și zâmbetul să ne apară direct pe față.

Brașovul, sigur, are de oferit ca și multe alte orașe din România dar la fel de bine Roma vă poate satisface orice dorință în materie de fotografii și locuri speciale.

Reîntorcându-ne la avantaje, un altul ar fi faptul ca veți ieși din anonimat. Fotografiile acelea (pe care niciunul din colegii de birou nu a avut ocazia să le facă) vor stârni cu siguranță aprecieri. Iar atunci când ne putem mândrii cu ce am înfăptuit (mai ales prin dragoste), de ce sa nu o facem?

Vezi cum a iesit sedinta foto din Polignano a Mare sau  Copenhaga Danemarca

 

Trash The Dress in Danemarca

 

De ce să nu facem o ședință foto Trash the dress ?

Ar fi întradevăr și câteva argumente contra acestei experiențe. Desigur, nu vom vorbi despre lucruri cruciale, însă vom atinge subiectul ‘buget’. Suntem oameni și suntem conștienți de faptul că o nuntă de calitate nu este tocmai floare la ureche, de aceea este posibil ca în urma evenimentului să nu vă permiteți să plecați în străinatate. Asta poate să fie sau să nu fie o pistă greșită. Comparând prețurile, putem ajunge foarte ușor la concluzia că dacă ne gândim din timp mini-vacanța, vom avea nevoie de tot atâția bani ca și cum am merge pentru câteva nopți la Sibiu.

Sunt, însă, cupluri care nu sunt foarte bine informate și acceptă prima oferta pentru un city break. Sfatul meu este să vă documentati pentru că există posibilități să călătoriți cât se poate de decent și care să nu vă ‘chelească de bani’.

Polignano a Mare after wedding, Puglia Italy photoshoot

 

De pe alta parte, mai există problema timpului. Unei ședințe foto peste hotare nu poți acorda la fel de mult timp ca unei ședințe foto pe Lipscani, asta este cert. Eu le sugerez clienților mei să își rezerve o zi pentru ședința foto și restul să fie calculate în funcție de asta.

Deși sunt un fan al călătoriilor și cel mai mult îmi place să îmi practic meseria în timp ce călătoresc, cei mai importanți sunteți tot voi. Tot dragostea și fericirea voastră. Așadar, fie că este Brașov, Roma, Paris sau pe Lipscani, dacă voi aveți energia aia minunată care pe mine m-a făcut să mă îndrăgostesc de nunți, totul o să fie perfect.

 

 

 

 

Trash the dress | Cotea Razvan Fotograf | Foto Nunta | Sedinta foto | After Wedding | UKtrash the dress in strainatate,Trash the dress peste hotare,unde facem trash the dress,sedinta foto dupa nunta,idei trash the dress

 

 

Tags : trash the dress in strainatate,Trash the dress peste hotare,unde facem trash the dress,sedinta foto dupa nunta,idei trash the dress

My Instagram