Are fotograful evenimentului vostru un cuvânt de spus  când vine vorba de organizarea zilei nunții?

 

Un fotograf bun ar trebui, în primul rând, să aibă suficientă experiență încât să vă ajute și să vă ghideze spre cea mai bună decizie când vine vorba de planificarea și programul zilei.  Sunt câteva motive și argumente solide pentru care eu consider că ar trebui să cereți părerea fotografului vostru . Am să vi le prezint, încercând să fiu cât se poate de obiectiv.

 

Biserica și locația ședinței foto

Având un număr de evenimente cu care se poate mândri în spate, fotograful pe care l-ați ales este foarte probabil să vă ghideze spre o locație pentru sedinta foto sau chiar spre o altă biserică decât cea inițială, astfel încât programul să fie mult mai relaxat pentru voi. Un profesionist știe că în ceea ce privește timpul dintre ceremonia religioasă și petrecere, acesta trece ca vântul de repede iar soluțiile trebuie să fie foarte eficiente. De la locația pe care o alegeți pentru fotografiile de nuntă, până la timpul pe care îl alocăm sau invitații pe care îi vrem alături de noi la ședința foto, fiecare mic detaliu contează și are puterea de a liniști apele sau de a tensiona și mai mult ziua. Astfel, recomand să vorbiți cu fotograful  vostru și să luați împreună cea mai bună decizie.

Fotograf nunta JW Marriott Bucharest

 

Greșeli anterioare

Când vine vorba despre experiența profesională, un fotograf ar trebui să aibă ce povesti și ce sfaturi să dea. După câțiva ani ca fotograf de nuntă, sunt pregătit să îmi sfătuiesc clienții să nu pună ora ceremoniei religioase prea devreme (pentru că vor fi stresați de timp la pregătiri) și nici prea pe seara (pentru că nu vor mai avea timp pentru fotografii). Trebuie să aloce cel puțin o oră și jumătate ședinței foto însă, nu trebuie scos din discuție timpul petrecut pe drum (un alt motiv pentru care îmi indrum fiecare client spre o locație cât de cât apropiată și de biserică și de salonul de evenimente). Lucrurile trebuie puse în balanță iar cele trei capitole foarte importante ale zilei trebuie să fie echilibrat planificate.

Fotograf nunta JW Marriott Bucharest

Toate ca toate, un fotograf bun ar trebui să vă spună să vă simțiți bine la propriul eveniment. Acesta este lucru la care eu țin foarte mult și care are o importanță uriașă pentru mine. În primul și în primul rând, munca mea devine de zece ori mai ușoară dacă protagoniștii poveștii se simt bine, sunt în apele lor și se bucură de ce îi înconjoară. După care, voi doi sunteți cei care dau startul distracției și trebuie să fiți conștienți de asta. Atunci când sunteți pe ringul de dans sau când zâmbiți cu gura până la urechi, invitații voștri au o altă energie. Este firesc și just, fiind oameni care vă iubesc pe amândoi și care vă doresc binele, ca atunci când vă văd cu o stare bună și cu vibrație specială să își schimbe și ei atitudinea sau starea.

Nu uitați că orice s-ar întâmpla nunta voastră nu este despre nimeni altcineva decât despre voi doi și singurul lucru obligatoriu este să celebrați iubirea voastră, pentru eternintate.

 

Tags: Planificarea nuntii | wedding planner | sedinta foto | organizarea nuntii | cum sa iti organizezi nunta 

 

Fotograf Bucuresti
Cel mai bun pret ! Facebook CoteaRazvan.ro
Bucuresti | Romania | 0735.359.999 | info@cotearazvan.ro

My Instagram