You better SAVE THE DATE!

 

Astăzi am ales să nu vorbesc despre nunta propriu zis, subiectul pe care îmi doresc să-l abordez  însă este “marele anunţ”. Cuplurile proaspăt logodite, din toate timpurile, au ales celebra masă în familie, la care se ridică in picioare ţinându-se de mână şi cu glasul tremurând el spune “Ne căsătorim!”. Fericire şi ochi înlăcrimaţi, ne place! După ce primul pas a fost făcut, v-aţi anunţat părinţii şi le-aţi obţinut binecuvântarea, există o metodă, poate mai puţin convenţională, prin care vă puteţi anunţa toţi prietenii şi rudele şi anume o şedinţă foto Save the Date.

 

save the date la nunta,save the date,sedinta foto save the date inainte de nunta,invitatii de nunta save the date,idei save the date

  Ce este o şedinţă Save the Date?

O astfel de sedină foto nu este cu nimic diferită decât una obişnuită. Lucrurile stau destul de simplu: protagoniştii sunteţi voi, în spatele camerei sunt eu (pregătit să imortalizez fiecare undă de iubire) şi ne vom asigura că data fixată pentru cea mai importantă zi din viaţa voastră este “la vedere”.

Decorul îl putem alege împreună dar de cele mai multe ori clienţii mei ştiu de dinainte. Astfel că, putem merge în locul unde v-aţi cunoscut, unde v-aţi sărutat prima oară sau unde şi-a luat inima în dinţi şi te-a cerut în căsătorie.

save the date la nunta,save the date,sedinta foto save the date inainte de nunta,invitatii de nunta save the date,idei save the date

  Care sunt avantajele unei astfel de şedinţe foto?

Primul lucru care trebuie menţionat este că o astfel de experienţă vă va ajuta să vă cunoaşteti mai bine fotograful şi chiar să legaţi o prietenie până la ziua nunţii. Veţi putea  vedea cum lucrează, cât este de răbdător şi cât este de priceput.

Pe lângă asta, veţi învăţa câteva tehnici esenţiale sau idei de posing şi vă veţi familiariza cu aparatul foto din faţa voastră. Aţi fi surprinşi să vedeţi câte cupluri au trac şi se ruşinează în faţa camerei, ceea ce, din nefericire se vede şi în fotografii.

Astfel că, o zi alocată unei astfel de activităţi este ideală  pentru a nu fi presaţi de timp şi pentru a putea fi atenţi la detalii.

AFLA CAT COSTA FOTOGRAFIA DE NUNTA?

Trecând la următoarea etapă , după ce veţi avea fiecare poză în parte în faţa ochilor sunt mai multe lucruri pe care le puteţi face: le puteţi folosi pe cele mai reuşite drept invitaţie digitală, alături de un mesaj frumos sau le puteţi integra în decorul locaţiei de nuntă.

save the date la nunta,save the date,sedinta foto save the date inainte de nunta,invitatii de nunta save the date,idei save the date

  Există dress-code la şedinţa Save the Date?

Eu mereu îmi încurajez clienţii să nu gândească lucrurile prea mult şi să fie ei pur şi simplu. Desigur, trebuie respectată vremea şi locaţia, însă încercaţi să nu vă puneţi bariere. În ideea în care dacă el nu se simte bine în cămaşă, nu ar trebui să poarte o cămaşă. Iar ea dacă nu este adepta rochiilor, nu este forţată să poarte una doar pentru faptul că e o şedinţă foto.

Trebuie să ne înţelegem de la început că totul este  la fel ca între prieteni, totul este confortabil şi firesc.

Prin urmare, nu! Nu există dress-code , există tuşă personală!

VREI SA VEZI CUM ARATA O SEDINTA FOTO SAVE THE DATE ?

Pentru a încheia într-o notă optimistă, noi chiar ne distrăm la şedinţele foto Save the Date iar dacă tu cauţi un mod inedit de a anunţa până şi mătuşa de gradul trei, pe care nu ai mai vazut-o de un secol că te căsătoreşti, asta este soluţia!

Tags: save the date la nunta, save the date, sedinta foto save the date inainte de nunta, invitatii de nunta save the date, idei save the date

Fotograf Bucuresti
Cel mai bun pret ! Facebook CoteaRazvan.ro
Bucuresti | Romania | 0735.359.999 | info@cotearazvan.ro

My Instagram