Ședință foto de Crăciun 4 motive să te programezi! 

sedinta foto de craciun,ședință foto de Crăciun,sedinte foto craciunfotografia de craciun

Fotografiile, amintirile care ne rămân peste ani și ani sunt de neprețuit și deși toată lumea se poate transforma în ziua de azi într-un mic fotograf cu ajutorul tehnologiei, dacă dorești amintiri de calitate trebuie să apelezi nu la cei care se pricep să facă poze, ci la cei care reușesc să facă artă. Ați observat cu toții acele fotografii făcute în familie, la care te uiți, pe care le admiri dar parcă îți spui în gând „Hmm, parcă le lipsește totuși ceva”. Lipsește emoția. Doar un fotograf profesionist va reuși să surprindă în cadrele sale acest element care ține mai mult de metafizica sentimentală decât de scule fotografice.

Dacă vrei să te asiguri că amintirile din preajma sărbătorilor sunt pline de emoție și de suflet, trebuie să încerci o ședință foto de Crăciun la noi. De fapt, există mai multe motive pentru care ar trebui să apelezi la noi dacă dorești cadre de poveste anul acesta, de Crăciun, pentru tine și familia ta.

 

4 motive sa investești într-o ședință foto de Crăciun

  1. Vei primii o poveste nu simple fotografii. Pe lângă faptul că te vei uita la ele și vei avea siguranța că nu le lipsește nimic, fotografiile pe care le vom face vor fi povestea voastra de Craciun. Vă oferim niște fotografii pline de emoție care vor dăinui în arhiva voastră foto zeci de ani.
  2. Amenajăm un decor de poveste. Asta vă scutește pe voi de foarte multă muncă acasă atât cu amenajarea cât și cu demontarea, cu aducerea la normalitate a spațiului locativ după ședință. Cei care ați trecut deja printr-o ședință foto improvizată acasă deja, înțelegeți mai bine. În plus, noi am muncit doua saptamani pentru a crea acest decor frumos, avem tot ce ne trebuie astfel încât să facem treabă bună fără improvizații.
  3. Cheltuielile nu sunt așa de mari. Noi vă cerem 350 RON pentru pachetul de baza. Dacă stați să analizați cât cheltuiți cu decorul și cât timp pierdeți cu montatul și cu demontatul, o să vedeți probabil că merită „investiția”. Cat costa pachetul potrivit pentru tine?
  4. Garantăm buna dispozitie la ședințele foto. Deși multe ședințe foto profesionale trebuie să fie destul de serioase, atunci când vine vorba despre o ședință foto de Crăciun, lucrurile se schimbă. Îți garantăm că vei avea parte de o distracție pe cinste în timpul ședinței foto, alături de familia ta.

sedinta foto de craciun,ședință foto de Crăciun,sedinte foto craciunfotografia de craciu

Acestea sunt cele mai importante 4 motive pentru care ar trebui să investești într-o sedința foto de Craciun. Cel mai important aspect este faptul că vei avea parte de o distracție de milioane alături de familie, vei simți spiritul sărbătorilor mult mai intens iar la final, vei rămâne cu niște amintiri senzaționale din care nu va lipsi nicidecum EMOȚIA. Până la urmă, asta este tot ce contează în momentul în care ne dorim să aducem la viață amintiri frumoase care să dăinuie printre ani.

AI VERIFICAT PRETURILE PENTRU SEDINTELE FOTO DE CRACIUN?

My Instagram